Logo Small

Wonen

DE STOERE JONGENS

Wiborg biedt veel ruimte om woonwensen waar te maken. Van eengezinswoningen tot appartementen en van meerlaagse woningen tot riante lofts. Van 45 m2 tot ruim 290 m2. Wiborg biedt voor elk wat wils. Alle woningen zijn eersteklas afgewerkt en voorzien van vloerverwarming en een luxe badkamer. De meeste woningen beschikken daarnaast over een schitterende buitenruimte. 

Heb je je droomhuis in Wiborg gevonden? Dan begint het pas. Want exclusief wonen verdient bijzondere aandacht. Daarom krijgen de kopers van Wiborg de mogelijkheid om samen met ons voor de start van de bouw de woning naar eigen wens in te richten. Wil je een loft of een woning met meerdere slaapkamers? Een balkon of een ruim terras, uitkijkend over het water? Aanlegplaats voor een bootje? Een kantoor aan huis of toch liever een spa? In Wiborg zijn de mogelijkheden eindeloos.  

Wonen in Wiborg
Hier worden 86 woningen gerealiseerd met een enorme keuze aan woningtypes. 
Zo komen er bijvoorbeeld riante meerlaagse benedenhuizen, waarbij je je bootje aanlegt aan je eigen terras, een kantoor aan huis maakt, of juist fijn veel slaapkamers. Voor het echte pakhuisgevoel kies je een bovenhuis, weer met meerdere verdiepingen, waar je onder de kap een extra hoge ruimte kan maken. Met schitterend uitzicht over het water. Ook zijn er appartementen in alle soorten en maten. Voor elk wat wils dus. De woonoppervlaktes van de woningen variëren van 45 m2 tot circa 290 m2. De vanaf prijs obv jaarlijkse canon is € 225.000,-

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

Exclusief en ongekend wonen
Wiborg ligt als enige project in de Houthaven op zijn eigen eiland. De woningen worden dus aan alle kanten omringd door water. Bij de meerlaagse woningen is de toegangstrap langs de kademuur al standaard opgenomen. De kopers van Wiborg krijgen de mogelijkheid om een interieurontwerp voor hun woning te laten maken door gerenommeerde interieurarchitecten.

Nieuwsbrief

Interesse in Wiborg? Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en ontwikkelingen.

Ongeldige invoer

Lees in de privacy verklaring hoe wij omgaan met uw gegevens.

Bel me terug

Interesse in een woning in Wiborg? Laat dan je gegevens achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact op.

Bel me terug

Eefje Voogd Makelaardij

Parnassusweg 201
1077 DG Amsterdam
020 30 50 560
info@eefjevoogd.nl

Sense Vastgoed

Willemsparkweg 221 
1071 HC Amsterdam 
06 49 00 66 88
020 47 11 904
wiborg@sensevastgoed.nl