Logo Small

Locatie

Van haven naar wonen

De Houthaven is dé nieuwe buurt van Amsterdam. Een gebied met een rijke historie. Een eeuw geleden was het een van de belangrijkste handelshavens ter wereld. Van heinde en verre werden er boomstammen door vrachtschepen aangevoerd voor de houtindustrie en opgeslagen in pakhuizen. Nu wordt het gebied getransformeerd tot een levendige groene eilandenwijk. Amsterdam in het klein. Waar de vrachtschepen van toen zullen plaatsmaken voor tientallen plezierbootjes, dobberend op het water. 

Lees hier meer over de ontwikkelingen in de Houthaven.

Droomlocatie
De Houthaven ligt in het Westelijk Havengebied. Een droomlocatie. Met het IJ langszij en het hart van Amsterdam in de rug. Alle denkbare voorzieningen zijn lekker dichtbij: (sport)scholen, supermarkten en fijne restaurants zoals REM Eiland en BAK. Ook de Spaarndammerbuurt ligt om de hoek; misschien wel de gezelligste buurt van Amsterdam. Om over het Westerpark nog maar te zwijgen. Een broedplaats van creativiteit en beweging. Daar fiets je zo naartoe. 

Oase van rust
Naast de Spaarndammerdijk komt straks een tunnel voor doorgaand verkeer. Dat maakt wonen in de Houthaven lekker rustig. Bovenop de tunnel komt bovendien een heerlijk nieuw park: het Houthaven Park, dat de Spaarndammerbuurt straks met de Houthaven verbindt. Wiborg heeft als enige project in de Houthaven een eigen eiland. Hierdoor heb je aan beide zijden vrij uitzicht over het water. Wiborg wordt écht een geweldige plek om te wonen.

In totaal worden er zeven autoluwe eilanden aangelegd met ieder een eigen karakter. Zo onstaat een heel nieuw woon- en werkgebied, met ruimte voor 2.700 woningen. 

Bewaren

Bewaren

Nieuwsbrief

Interesse in Wiborg? Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en ontwikkelingen.

Ongeldige invoer

Lees in de privacy verklaring hoe wij omgaan met uw gegevens.

Bel me terug

Interesse in een woning in Wiborg? Laat dan je gegevens achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact op.

Bel me terug

Eefje Voogd Makelaardij

Parnassusweg 201
1077 DG Amsterdam
020 30 50 560
info@eefjevoogd.nl

Sense Vastgoed

Willemsparkweg 221 
1071 HC Amsterdam 
06 49 00 66 88
020 47 11 904
wiborg@sensevastgoed.nl