Logo Small

Beschikbaarheid

Wonen in Wiborg

In Wiborg heb je als koper veel keus. De pakhuizen bevatten 86 verschillende woningtypes variërend in oppervlakte van circa 45 m2 tot meer dan 290 m2. Van eengezinswoningen tot appartementen en van meerlaagse woningen tot riante stadswoningen. Allemaal eersteklas afgewerkt en voorzien van vloerverwarming en een luxe badkamer. De meeste appartementen hebben daarnaast een riante buitenruimte en een separate berging.

 

Eindeloze mogelijkheden
Het gebouw van Wiborg bestaat uit negen karakteristieke pakhuizen. Net zo verschillend als de gevel zijn de woningen die daarachter schuil gaan. Wiborg bestaat uit drie appartementengebouwen, die op de koppen en in het midden van de kade liggen, met daartussen pakhuizen met meerlaagse woningen. Zo is er voor elk wat wils.

Appartementen
De appartementen bevinden zich in de drie grootste pakhuizen. Met veel vrijheid in indeling biedt Wiborg ruimte aan allerlei woonwensen. Van slim ingedeeld pied-à-terre tot luxe penthouse. Veel appartementen beschikken over een royale buitenruimte. Je zit hier heerlijk in de zon met, in de meeste gevallen, aan beide zijden uitzicht over het water. De appartementen op de begane grond hebben de mogelijkheid om de slaapkamers in het souterrain te maken, met de woonkamer op de bel-etage. Alle appartementen worden hoogwaardig afgewerkt en zijn voorzien van vloerverwarming en luxe badkamer.

Grondgebonden en bovenwoningen
Riant wonen in een modern grachtenpand. Wiborg biedt ruimte aan luxe twee- en drielaags huizen. De benedenhuizen hebben een souterrain aan de straat met de eerste woonlaag op de bel-etage. Zo heb je - naar twee kanten - ongeëvenaard uitzicht over het water. Ruimtes tot ruim 18 meter diep, naar eigen inzicht in te delen. Een inpandige patio zorgt ook hier voor een zee aan licht. Hierboven liggen de aantrekkelijke bovenhuizen die alle ruimte bieden om lekker te leven. Onder de kap kun je een dubbelhoge ruimte creëren, voor het echte pakhuis gevoel. Dankzij openslaande deuren of vouwdeuren kun je het riante dakterras volledig bij je woning trekken. Zo geniet je optimaal van het prachtige uitzicht. En wordt binnen buiten. Alle huizen zijn luxe afgewerkt, met vloerverwarming en riante badkamer. Voor de benedenhuizen aan het water is standaard een toegangstrap voorzien. Zo kun je je boot aan je eigen terras aanmeren.

Berging en parkeren
De Houthaven wordt autoluw. Dat maakt wonen op Wiborg heerlijk rustig. Maar parkeren kan er wel. In een ruim opgezette lichte privégarage die je makkelijk met een lift bereikt. De acht benedenhuizen krijgen een eigen afgesloten parkeerbox. Uiteraard kunnen er plekken worden voorzien van oplaadpunten voor elektrische voertuigen. Daarnaast is er een ruime afgesloten fietsenberging. Ook aan bezoekers is gedacht. Zij kunnen parkeren op een van de parkeerplaatsen in de openbare ruimte.


Brochure 
Benieuwd wat Wiborg jou te bieden heeft? In onze brochure lees je meer over dit bijzondere project. Over de Houthaven, de spannendste wijk van Amsterdam. En het brede scala aan woningtypes: van meerlaags benedenhuis met plek voor eigen boot, tot geschakeld loft met zeeën van licht. 

Download Brochure

Nieuwsbrief

Interesse in Wiborg? Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en ontwikkelingen.

Ongeldige invoer

Lees in de privacy verklaring hoe wij omgaan met uw gegevens.

Bel me terug

Interesse in een woning in Wiborg? Laat dan je gegevens achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact op.

Bel me terug

Eefje Voogd Makelaardij

Parnassusweg 201
1077 DG Amsterdam
020 30 50 560
info@eefjevoogd.nl

Sense Vastgoed

Willemsparkweg 221 
1071 HC Amsterdam 
06 49 00 66 88
020 47 11 904
wiborg@sensevastgoed.nl