Logo Small

17 februari

Nieuwbouwproject hartje amsterdam 

Kom zaterdag 17 februari langs op het verkoopevent van Wiborg. Je bent tussen 15.00 en 17.00 uur van harte uitgenodigd op de bouwplaats van Wiborg. Parkeren kan slechts beperkt op de bouwplaats. Kom je met de auto? Als de bouwplaats vol is, parkeer je op de Haparadadam nabij Pont 13. Er rijden pendelbussen tussen Pont 13 en de bouwplaats. Ook tussen het 4e Gymnasium en de bouwplaats rijden pendelbussen. Parkeren bij het 4e Gymnasium is niet toegestaan. Op dit kaartje zie je de routing. Een team van makelaars van Eefje Voogd en Sense Vastgoed is aanwezig om je te informeren over de mogelijkheden en de beschikbaarheid. Aanmelden voor het event is niet nodig.

Beschikbaarheid

Bekijk hier de meest recente prijslijst waarop je ziet welke woningen nog beschikbaar zijn. In Wiborg heb je als koper veel keus. In de pakhuizen bevinden zich 86 woningen. De woningtypes variëren in oppervlakte. Er zijn nog woningen beschikbaar, waaronder meerlaagse huizen en prachtige appartementen, vanaf 96 m2 tot 232 m2 GBO, met een koopsom van € 540.016,- tot € 1.573.440,- v.o.n. en o.b.v. jaarlijkse indexcanonbetaling. Parkeren van je auto doe je onder je woning. Voor de boot is er een ligplaats direct aan je eigen terras.

Levendige en groene eilandenwijk

De Houthaven is volop in beweging. De toekomstige structuur van de eilanden wordt al duidelijk zichtbaar. Tijd om te komen ervaren hoe het is om op deze unieke plek in de Houthaven te wonen. Nabij de grachtengordel en op loopafstand van de gezellige Haarlemmerstraat, in een modern pakhuis op je "eigen" eiland. Er zijn nog een aantal beschikbare woningen, waaronder meerlaagse huizen en prachtige appartementen. Parkeren van je auto doe je onder je woning. Voor de boot is er een ligplaats direct aan je eigen terras.

Nieuwsbrief

Interesse in Wiborg? Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en ontwikkelingen.

Ongeldige invoer
Voorletters
Ongeldige invoer
Tussenvoegsel
Ongeldige invoer
Achternaam
Ongeldige invoer
Adres
Ongeldige invoer
Postcode
Ongeldige invoer
Plaats
Ongeldige invoer
E-mail
Ongeldige invoer
Telefoon
Ongeldige invoer

Bel me terug

Interesse in een woning in Wiborg? Laat dan je gegevens achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact op.

Bel me terug

Eefje Voogd Makelaardij

Parnassusweg 201
1077 DG Amsterdam
020 30 50 560
info@eefjevoogd.nl

Sense Vastgoed

Willemsparkweg 221 
1071 HC Amsterdam 
06 49 00 66 88
020 47 11 904
wiborg@sensevastgoed.nl